Menteşe Ziraat Odası > Haberler > Tarımsal Amaçlı Toprak Bitki ve Sulama Suyu Analiz Laboratuvarı' nın Açılışı 21.10.2015 ÇARŞAMBA Günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kötekli Kampüsünde Yapıldı

Tarımsal Amaçlı Toprak Bitki ve Sulama Suyu Analiz Laboratuvar'ı Açılışı

Tarımsal Amaçlı Toprak, Bitki ve Sulama Suyu Analiz Laboratuvarı’nın açılışına Muğla Valisi Amir Çiçek’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nazif Ekici, Muğla Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAŞTUĞ ve İlçe Ziraat Odaları başkanları katıldı.