Menteşe Ziraat Odası > Haberler > 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında 100. Yıl Cumhuriyet Ormanları nın Tesis Edilmesi Etkinliğine Katıldık

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkusuyla 81 ilde Valiliklerce tertiplenmiş olan 100. Yıl Cumhuriyet Ormanları nın tesis edilmesi konulu etkinliğe katıldı. Sağlıklı yaşam için büyük bir öneme sahip olan ormanlarımızın korunmasının ve ağaçlandırma konusunun önemine vurgu yapan Başkanımız bu etkinlik üzerine Sayın Valimiz İdris Akbıyık başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.