Menteşe Ziraat Odası > Haberler > Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Çiftçilerimizin ve Üreticilerimizin sorunlarına ilişkin Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı 05.09.2023 tarihinde İlçe Ziraat Odası Başkanlarının katılımı ile Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda çiftçilerimizin yaşamış oldukları sorunlar Ziraat Odası Başkanlarımızca tartışıldı ve çözüm yolları arandı. Ayrıca toplantıda alınan kararlar rapor halinde Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Üyesi ve Ak Parti Muğla Millet Vekili Yakup OTGÖZ’ e Oda Başkanımız tarafından verildi. Akabinde Oda Başkanlarımız Muğla Valiliğine atanan İdris AKBIYIK’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.