Menteşe Ziraat Odası > Haberler > Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde Yapıldı

Muğla İli Ziraat Odaları, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Menteşe Ziraat Odası Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda Ziraat Odası Başkanlarımızca İlimiz çiftçilerinin yaşadığı sorunlar tartışıldı ve çözüm yolları arandı. Toplantı esnasında çiftçilerimizin genel sorunları maddeler halinde listelenerek rapor oluşturuldu. Toplantı sonrası için Valilikten alınan randevu neticesinde Başkanlarımız Vali Orhan TAVLI ile Valilik toplantı salonunda çiftçilerimizin sorunları adına görüşme düzenledi. Başkanlarımızca hazırlanıp bi örneği Valimiz Orhan TAVLI’yada verilmiş olan, genel çiftçi sorunları, kapsamlı liste Valimiz ile istişare edilerek sorunlar üzerine yapılacak çalışmalar değerlendirildi.