Menteşe Ziraat Odası > Haberler > Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde Yapıldı

Çiftçilerimizin ve Üreticilerimizin sorunlarına ilişkin Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, 30.03.2022 tarihinde Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin DARCAN, Mustafa HEPOKUR ve İlçe Ziraat Odası Başkanlarının katılımı ile Odamız ev sahipliğinde Menteşe’ de yapıldı. Yapılan toplantıda ilçe Ziraat Odası Başkanları bölgelerinde yaşanan gelişmeleri ve sorunları masaya yatırdılar. Toplantı sonrasında alınan kararlar rapor halinde Türkiye Ziraat Odaları Birliğin’ e bildirildi.