Menteşe Ziraat Odası > Haberler > Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Çiftçilerimizin ve Üreticilerimizin sorunlarına ilişkin Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı 11.07.2023 tarihinde İlçe Ziraat Odası Başkanlarının katılımı ile Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda TMO’ daki randevu sıkıntısı ve sulama göletleri başta olmak üzere çiftçilerimizin yaşamış oldukları sorunlar Ziraat Odası Başkanlarımızca tartışıldı ve çözüm yolları arandı. Akabinde Muğla Valisi sayın Orhan TAVLI’ ya ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış SAYLAK’a çiftçilerimizin yaşamış oldukları sorunlar iletildi. Toplantı sonrasında alınan karar rapor halinde Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ ne gönderildi.