Menteşe Ziraat Odası > Haberler > Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Olarak Muğla Valisi Sayın Orhan TAVLI' yı Ziyarette Bulunduk

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BAŞTUĞ ve Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu olarak İlçe Ziraat Odası Başkanlarımız Muğla valisi sayın Orhan TAVLI’ yı makamında ziyarette bulundu. Ziyarette Sayın Valimiz Orhan TAVLI ve Ziraat Odası Başkanlarımız ekonomisinin büyük bir bölümü Tarıma dayanan Muğla’ da Ziraat Odasının tarımsal kalkınmaya yönelik yürüttüğü faaliyet ve çalışmalar ile planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sonrasında Sayın Valimize Başkanımız Mehmet BAŞTUĞ tarafından Muğla’ yı simgeleyen Resim tablosu hediye edildi.