Menteşe Ziraat Odası > Haberler > Menteşe İlçesinde 96 Üreticiye 420 Bin Fide Dağıtıldı

Menteşe İlçesinde 96 Üreticiye 420 Bin Fide Dağıtıldı

Muğla İl tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde Menteşe, Ula, Kavaklıdere, Yatağan, Marmaris ve Datça İlçelerinden toplam 96 üreticiye 420 bine yakın adaçayı ve kekik fidesi törenle dağıtıldı. Törene Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Köy-Koop Merkez Birlik Başkanı aynı zamanda Ak Parti İlçe Başkanı Eray Çiçek, Ak parti İl Başkan Yardımcısı Seyit Nur Gün, MHP İlçe Başkanı Talat Uğurlu, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ, Kavaklıdere Ziraat Odası Başkanı Saffet Karabıyık, Menteşe Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mehmet Ersen, muhtarlar ve üreticiler katıldı. Yoğun katılımın olduğu törende Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak konuşma yaparak “Bugün toplamda 196 üreticiye 552 bin fide dağıtmış olacağız. Nisana kadar 1 milyon 900 bin , 2023 yılına kadar ise hedef 3 milyon 500 bin fide.” dedi. Tören üreticilere fidelerin teslim edilmesiyle son buldu.