Menteşe Ziraat Odası > Haberler > Narenciye Üreticilerinin Sorunları Video Konferans Yöntemi ile Genel Başkanımıza Aktarıldı

Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BAŞTUĞ Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Ş. Şemsi BAYRAKTAR ile Muğlalı narenciye üreticilerinin sorunlarını video konferans yöntemi ile görüştü. Görüşmede Mayıs ayında yaşanan ani sıcaklık değişikliği sonrası Muğla’ da ve diğer illerde ürünleri zarar gören birçok çiftçinin ekonomik açıdan büyük zarar gördüğünü belirterek çiftçilerimizin zararının karşılanması ve özellikle Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerinin afet bölgesi ilan edilmesi konusunda Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanımız Ş. Şemsi BAYRAKTAR’ a talepte bulundu.