Menteşe Ziraat Odası > Haberler > Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yatağan’ da Gerçekleşti

Muğla ili Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Başkanımız Mehmet BAŞTUĞ ve İl Koordinasyon Kurulu Üyeleri İle Birlikte 19.09.2017 Tarihinde Vefat Eden Yatağan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şenyüz BUĞDAY’ ın Ailesine Evinde Taziye Ziyaretinde Bulundular. Sonrasında Yatağan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen Süleyman KURU’ ya Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulunuldu. Akabinde Çiftçilerimizin ve Üreticilerimizin Sorunlarına İlişkin İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi. Toplantıda Alınan Kararlar Rapor Halinde Türkiye Ziraat Odaları Birliğine Bildirildi.