Menteşe Ziraat Odası > Haberler > İlçemiz Algı Mahallesinde Lavanta Hasat Şenliği Yapıldı.

İlçemiz Algı Mahallesinde Lavanta Hasat Şenliği Yapıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BAŞTUĞ Kırsal Kalkınma Destek Programı dahilinde Kadın İstihdamına Yönelik Yürütülen Tıbbı Aromatik Vadisi Projesi kapsamında İlçemiz Algı mahallesinde Lavanta Hasat Şenliğine katıldı. Odamız Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda S.S Yerkesik Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Feyzullah ÖREN öncülüğünde gerçekleşen şenliğe Muğla Millet Vekili Yelda Erol GÖKCAN, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin ÇİÇEK, Muğla il Tarım ve Orman Müdürü Barış SAYLAK, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ Sivil toplum Kuruluşları ile İlçe Mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı.